Bij Sels en Verhoeven Accountancy worden documenten digitaal getekend in dagen i.p.v. weken

“Met SignHere win je gemakkelijk een half uur per document”

“Kan je even langskomen om een document te ondertekenen?” Liever niet, want je bent sowieso langer onderweg dan de tijd die nodig is om effectief de handtekening te zetten. Zo denken ze er bij Sels & Verhoeven Accountancy ook over. Zij besparen je de rit voor een administratieve krabbel en kiezen resoluut voor het digitale handtekenplatform van SignHere. De enige reden waarom je nog bij hen op kantoor hoeft langs te komen, is voor professioneel advies. En voor de lekkere koffie.  

Sels & Verhoeven Accountancy is een full-service accountantskantoor in Lier. Ze begeleiden kmo’s in elke fase van hun bedrijfsvoering, en dat doen ze zo veel als mogelijk digitaal.

De toekomst van boekhouden is digitaal

Sels & Verhoeven Accountancy is één van de Cijferbazen, een groep van zes digitale boekhoudkantoren met een gemeenschappelijke passie voor modern werken. “Wij staan voor digitalisatie, optimalisatie en automatisatie”, steekt Seppe Sels, bestuurder van Sels & Verhoeven Accountancy, van wal. “Silverfin, Yuki, FID-Manager… we gebruiken verschillende online platformen en softwareoplossingen om het leven van onze accountants en onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.”

Sinds 2020 is daar ook het digitale handtekenplatform SignHere bijgekomen. “We overwogen al een tijdje om over te stappen op de digitale handtekening en door de toenmalige coronacrisis is dit in een stroomversnelling gekomen”, herinnert Seppe zich.

“De keuze voor SignHere was eigenlijk snel gemaakt”, gaat Seppe verder. “We hebben een aantal oplossingen gescreend, maar SignHere was voor ons de logische beslissing. Omdat het deel uitmaakt van de Isabel Group, net zoals Codabox waar we met het kantoor al gebruik van maakten.”

Snel on track

Het kantoor maakte snel de omschakeling. “Er hoeft dan ook niets te worden geïnstalleerd. Bovendien is het platform zo intuïtief dat je het in een handomdraai onder de knie hebt.”

Sindsdien is SignHere niet meer weg te denken uit het dagelijkse kantoorleven. Het platform wordt elke dag gebruikt voor de ondertekening van alle mogelijke documenten, van contracten tot jaarverslagen, van mandaten tot jaarrekeningen. “Je wint er zo enorm veel tijd mee. Gemakkelijk een half uur per document dat ondertekend moet worden”, onderstreept Seppe. “Je hoeft geen document meer te printen, te tekenen, in te scannen, op te slaan… Je hoeft vooral ook niet achter die ene ontbrekende handtekening te gaan. Sinds we met SignHere werken, hebben we binnen de twee tot drie dagen alle nodige handtekeningen voor een document verzameld. Mooi op tijd dus, waardoor we niet meer hoeven te antidateren.”

Kortom, SignHere is een perfecte aanvulling op de digitale werking van Sels & Verhoeven Accountancy. Het maakt dat het kantoor nu nog efficiënter kan werken, en nog meer tijd kan investeren in de professionele ondersteuning van haar klanten en de verdere innovatie en digitalisatie van haar werking.

Je wint er zo enorm veel tijd mee. Gemakkelijk een half uur per document dat ondertekend moet worden.

Seppe Sels ‐ Bestuurder van Sels & Verhoeven Accountancy BV, lid van de Cijferbazen BV

 

Bekijk ook: de video testimonial van Seppe waar hij alles nog eens op een rijtje zet!